Skip to main content

Nykyinen kausiasiakas: Näin uusit kausilippuvarauksesi kaudelle 2022-2023

OHJE KAUSILIPUN UUSIMISEEN TICKETMASTERIN HKO-KAUSILIPPUKAUPASSA

Voit uusia kausilippuvarauksesi tällä sivustolla, jos kaikki varaustasi koskevat tiedot säilyvät ennallaan. Mikäli lipputietoihin on tulossa muutoksia pyydämme sinua asioimaan Musiikkitalon lipunmyynnissä (ma-pe klo 9-18 ja la klo 10-17) tai ottamaan yhteyttä Ticketmasterin puhelinpalveluun p. 03 053 0003 (avoinna ma-pe 9-14 0,08c+pvm). HUOM! Mikäli sinulla on muovinen kausikortti, sinulle ei toimiteta uutta korttia. Nykyinen korttisi aktivoidaan kaudelle 2022-2023, kun tilaus on maksettu.

1. Luo tili / kirjaudu sisään

Mikäli asioit ensimmäistä kertaa kausikorttikaupassa, luo ensin itsellesi asiakastili.

Huom! Käytä tilin luomiseen samaa sähköpostiosoitetta, jonka olet antanut Ticketmasterille kausilippua lunastaessasi tai erillisellä osoitteenpäivityspyynnöllä. Tarvittaessa voit tarkistaa varaukseen liitetyn osoitteen Ticketmasterin puhelinpalvelusta p. 03 053 0003 (avoinna ma-pe, klo 9-14,0,08c+pvm). Luotuasi tilin voit kirjautua sisään.

Tilin luominen

Klikkaa LUO KÄYTTÄJÄTUNNUS (etusivu, oikea yläreuna). Täytä lomakkeeseen tietosi ja jatka painamalla REKISTERÖIDY-painiketta.

Kirjaudu sisään

Klikkaa KIRJAUDU SISÄÄN (etusivu, oikea yläreuna). Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja jatka klikkaamalla KIRJAUDU SISÄÄN -painiketta.

2. Hyväksy paikat

Kirjauduttuasi näet sinulle varatut paikat. Valitse paikat, jotka haluat uusia. Tämän jälkeen siirryt vahvistamaan paikkasi. Jatka ja hyväksy paikka painamalla LISÄÄ KORIIN. Lipun hinta määräytyy ko. kauden hinnaston mukaisesti. Kauden 2022-2023 kausilippusarjojen hinnaston löydät etusivulta.

3. Siirry kassalle

Tarkista tilauksesi tiedot ja paina oikeassa alareunassa olevaa SIIRRY KASSALLE -painiketta.

4. Toimitustapa

Mikäli tilauksesi koskee paperista printtilippua (= erillinen lippu jokaiseen kausisarjasi sisältämään konserttiin), voit valita toimitustavaksi 1) postituksen tai 2) noudon Musiikkitalon lipunmyynnistä. Ticketmasterin toimituskulu postitettaville lipuille on 10 € / tilaus. Tarkistathan, että toimitusosoitteesi on oikein. Voit vielä tässä vaiheessa vaihtaa osoitteesi. Liput postitetaan sinulle viikon kuluessa maksusta. Mikäli valitsit toimitustavaksi noudon, maksetut liput tulee noutaa Musiikkitalosta 5.8. mennessä. Noudettaessa lipun hintaan ei lisätä käsittely-/ toimituskuluja. Jos valitset 3) e-ticketin, saat liput pdf-tiedostona sähköpostiisi maksettuasi tilauksen. Huom! Mikäli sinulla on muovinen kausikortti, sinulle ei toimiteta uutta korttia, vaan nykyinen korttisi aktivoituu kaudelle 2022-2023, kun tilaus on maksettu! Kun lippu ja toimitustapa on valittu, siirry maksamaan painamalla oikeassa alareunassa olevaa MAKSA-painiketta.

5. Maksa kausikorttisi

Kausikortin voit maksaa joko luottokortilla, verkkomaksulla tai joustavasti sopivissa maksuerissä Klarna-sopimuksella. Mikäli maksat kortilla, kirjoita maksukorttisi tiedot pyydettyyn kohtaan. Verkkomaksu valitaan verkkopankkivalikosta. Valitsemalla maksutavaksi Klarna, pääset valitsemaan sinulle parhaan tavan maksaa erissä..

6. Ehdot

Sinun pitää vielä hyväksyä kaupan ehdot. Jos hyväksyt ehdot, vahvista tilauksesi oikeassa alareunassa olevalla painikkeella.

7. Vahvistus

Kun maksu on hyväksytty, on tilauksesi valmis. Näet vahvistussivun ja saat myös tilausvahvistuksen sähköpostiosoitteeseesi.

Lisätietoja:

Ticketmaster Suomi vastaa kysymyksiisi numerossa: 0600 10 800 (2€/min+pvm). Ota yhtetyttä lomakkeelta Ticketmaster Suomi pidättää kaikki oikeudet Palveluihin ja niiden sisältöön. Palveluiden käyttäjällä ei ole oikeutta osaksikaan kopioida, muutoin jäljentää, tallentaa, siirtää, edelleen lähettää, jaella, julkaista, liittää toiseen materiaaliin tai ladata omalle tietokoneelleen millään keinolla mitään Palveluihin liittyvää materiaalia (mukaan lukien teksti, kuvat, tavaramerkit, logot, grafiikka tai musiikki) ilman Ticketmaster Suomen nimenomaista kirjallista lupaa. Palveluihin liittyvien tavara- ja tuotemerkkien sekä yritys- ja liiketunnusten käyttäminen on kielletty, ellei näissä käyttöehdoissa ole erikseen nimenomaisesti toisin mainittu tai ellei Ticketmaster Suomi ole antanut käyttöön nimenomaista etukäteistä kirjallista suostumustaan. Palveluiden käyttöehtoihin sovelletaan Suomen lakia.

Sallittu käyttö

Palveluiden sisältämää tietoa ei saa kopioida, muokata tai käyttää ilman Ticketmaster Suomen etukäteistä kirjallista ja nimenomaista lupaa. Kiellon rikkominen voi johtaa oikeudellisiin toimiin ja mahdolliseen vahingonkorvaus- ja/tai rikosoikeudelliseen vastuuseen. Sivujen käyttöehtojen rikkomisesta voi seurata Palveluiden käyttöoikeuksien lakkaaminen. Ticketmaster Suomella on lisäksi oikeus poistaa Palveluissa tehtyjä varauksia, jos asiakas ei ole antanut oikeita henkilötietoja itsestään tai jos asiakas rikkoo tai kiertää Palveluiden käyttöehtoja.

Lippujen osto

Tarkista lippusi oston yhteydessä huolellisesti. Maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin.

Lipun hinnan lisäksi maksat toimituskulut. Toimituskulujen suuruuden näet kulloinkin voimassa olevasta hinnastostamme.

Ticketmaster Suomi toimii lippujen välittäjänä. Tilaisuuden järjestäjä vastaa tilaisuudesta, mm. ohjelma- ja katsomonmuutoksista, mahdollisesta peruuntumisesta ja niistä aiheutuneista kustannuksista kuin myös arvonlisäverolain 2 § (:940/1999) tarkoittamista velvoitteista.

Pullojen, purkkien, videolaitteiden, nauhureiden ja kameroiden sekä vaarallisten aineiden ja esineiden tuominen tapahtumiin on kielletty. Ticketmaster Suomi ja tilaisuuden järjestäjä eivät vastaa kadonneista lipuista. Mikäli tilaisuuteen on tarjolla lapsi-, eläkeläis-, opiskelija- tai muita vastaavia alennuslippuja, on lipunhaltijan varauduttava todistamaan alennuskelpoisuutensa tapahtuman sisäänkäynnin yhteydessä.

Tilaisuuksissa äänenvoimakkuuden ohjearvot saattavat ylittyä, suosittelemme kuulosuojaimia.

Lippujen jälleenmyynti, luovuttaminen oheistuotteena tai toisen tuotteen tai palvelun myynnin yhteydessä vastikkeellisesti tai vastikkeetta on kielletty ilman Ticketmaster Suomen nimenomaista kirjallista suostumusta. Lipunostaja on velvollinen tarkistamaan, että tilaisuus ei ole peruuntunut. Peruuntuneen tilaisuuden asiakkaalle palautetaan lipun hinta, mutta lippupalautuksissa ei palauteta toimituskuluja ja mahdollisia postituskuluja.

Lippujen jälleenmyynti on kielletty ilman erillistä sopimusta Ticketmaster Suomen kanssaImmateriaalioikeudet

Kaikki Palveluissa oleva materiaali ovat Ticketmaster Suomen omaisuutta ja tekijänoikeuksien suojaamia. Tekijänoikeuden ja muut immateriaalioikeudet Palveluiden sisältöön ja ulkoasuun (mukaan lukien tekstit, sähköiset dokumentit, grafiikka, kuva ja ääni, valokuvat, tietokannat, ohjelmistot, ohjelmistotuotteet ja palvelut) omistaa Ticketmaster Suomi tai kolmas osapuoli. Kuvia, tekstiä tai muuta materiaalia ei saa kopioida ilman sekä Ticketmaster Suomenn että tapahtumajärjestäjän lupaa.

Ticketmaster Suomi tai sen yhteistyökumppanit pidättävät kaikki oikeudet sisältöön ja ohjelmistoon www.ticketmaster.fi verkkokaupassa.Vastuu Palveluista

Ticketmaster Suomi toimii Palveluiden julkaisijana. Ticketmaster Suomi ei vastaa Palveluiden saatavuudesta, luotettavuudesta, virheettömyydestä, soveltuvuudesta mihinkään tiettyyn tarkoitukseen, käyttämisestä tai käyttämisen estymisestä eikä muistakaan seikoista, ellei toisin ole näissä käyttöehdoissa tai muuten palvelukohtaisesti nimenomaisesti ilmoitettu.

Palveluiden käyttäjän tulee kaikissa tilanteissa itse huolehtia tietokone- ja tietoliikennelaitteistostaan, niiden käytöstä, kunnosta, tietoturvallisuudesta, varmuuskopioinnista, virussuojauksesta ja muista vastaavista seikoista.

Ticketmaster Suomi ei vastaa välittömistä tai välillisistä vahingoista, joita Palveluiden käyttäjälle saattaa aiheutua mistä tahansa syystä. Ticketmaster Suomi ei ole vastuussa eikä korvaa vahinkoa, joka on aiheutunut Palveluiden käyttöongelmista, myöhästymisestä, katkoksista tai muista teknisistä vioista, jotka vaikeuttavat Palveluiden käyttöä.Oikeudet muutoksiin

Ticketmaster Suomella on oikeus koska tahansa oman harkintansa mukaisesti päivittää, muuttaa, lisätä tai poistaa Palveluissa olevaa materiaalia sekä rajoittaa pääsyä Palveluihin ilman erillistä ennakkoilmoitusta. Ticketmaster Suomella on oikeus koska tahansa muuttaa Palveluiden käyttöehtoja, Palveluiden sisältöä ja valikoimaa. Muutokset astuvat voimaan yhden (1) kuukauden kuluessa siitä, kun Ticketmaster Suomi on kirjallisesti ilmoittanut muutoksesta.

Linkittäminen

Ticketmaster Suomen Palveluissa voi olla linkkejä kolmansien ylläpitämille Internet-sivuille. Tällaisiin kolmansien ylläpitämiin Internet-sivuihin ja niiden käyttöön sovelletaan kyseisten kolmansien tahojen omia käyttöehtoja eikä Ticketmaster Suomi ole vastuussa muiden tahojen internet-sivuista tai niiden sisällöstä.

Riidanratkaisu

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Arvonlisäverotus

Ticketmaster Suomi Oy välittää pääsyliput tapahtumanjärjestäjän nimissä ja lukuun. Myös arvonlisäverotuksen näkökulmasta Ticketmaster Suomi Oy toimii ainoastaan lippujen välittäjänä ja laskuttaa pääsylippujen osuuden ostajilta tapahtumanjärjestäjän nimissä. Lippujen välittäjänä Ticketmaster Suomi Oy ei ole arvonlisäverolain (1501/1993) 2 §:ssä tarkoitettu pääsylippujen myyjä, vaan tapahtumanjärjestäjän tulee lippujen myyjänä huolehtia pääsylipuista maksettavan arvonlisäveron raportoinnista ja tilittämisestä Verohallinnolle. Ticketmaster Suomi Oy on arvonlisäverovelvollinen ainoastaan toimitusmaksun osalta.